Céges Ügyfeleknek

 Vállalati ügyfelek az alábbi, német nyelvterületre irányuló szolgáltatások közül tudnak választani:

-álláshirdetés megjelenítése,
-tolmács feladatok ellátása megbeszéléseken,tárgyalásokon,
-szerződések,marketing anyagok lefordítása,
-új ügyfelek felkutatása,
-értékesítés támogatása,
-segítség a megrendelések lepontosításában,feldolgozásában,
-segítség vitás kérdések rendezésében,
-egyéb üzletvitellel kapcsolatos teendők.Örömmel segítek magyar cégeknek is, megfelelő munkaerő felkutatásában. Fő területem az átmenetileg megemelkedett munkaerőigény kielégítése.Legyen szó akár rendezvényekről, akár gyártósori feladatokról vagy bármilyen más munkakörről.


Tolmácsolás óradíja: 12.000ft/óra. Az elszámolás fél órás egységekben történik.
Álláshirdetés beveztő áron 5.000Ft/hó/állás.
Az egyéb szolgáltatások akár jutalékos rendszerben is, a hosszabb, vagy több állást magukba foglaló toborzási kampányok személyre szabott áron állnak rendelkezésre!Kérjen árajánlatot elérhetőségeim valamelyikén!
 

Kapcsolatfelvételi űrlap

Dokumentumok / Dokumente

Elégedett Ügyfelek

“Szendi Úr egyéni vállalkozóként áll munkakapcsolatban vállalkozásunkkal. Az emberi erőforrás menedzsment tervezésében valamint a munkaerőigény minőségének és mennyiségének meghatározásában támogat minket. Jelentős szerepe van a szabad pozíciókhoz tartozó elvárások definiálásában is, ezután pedig elvégzi a toborzást a kiválasztást és a közvetítést is. Minden rábízott feladatot mindig rendkívűli pontossággal végez, teljesen meg vagyunk elégedve vele.”

T. Miroslav

“Kornél korrekt, empatikus közvetítő, megbízható és becsületes,olyan akire lehet számítani. Sokrétű a repertoárja a munkáiban, bárki kedvére válogathat, kipróbálhatja magát több területen. A munkákkal kapcsolatban nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a kellő információk eljussanak az emberekhez.Precíz és pontos.”

Sz. Antal

“Cégünk német nyelvterületen dolgozik a húsiparban, hogy mindent meg tudjunk beszélni tolmácsra volt szükségünk. Röviden tömören: minden a legnagyobb rendben. Kornél őszinte és pontos, szolgáltatása korrekt és megbízható.”

A. Zoltán

“Csak hálás tudok lenni Kornélnak,hogy engem közvetített ki a munkára. A kollégák részben németek, részben más nemzet. Nagyon jó a társaság, mindenki kedves, tisztelettudó,segítőkész. A főnökség előtt le a kalappal, amilyen normálisak, szépen beszélnek mindenkivel.Már a lányom is idejött dolgozni.Tényleg csak pozitívan tudok az SzKJ Servicesről beszélni.”

K. Tímea