Rólam

Szendi Kornél Józsefnek hívnak. 22 évesen, 2009-ben kezdtem el munkaközvetítőként dolgozni. Sokáig alkalmazottként végeztem ezt a tevékenységet, majd a vállalkozóvá válás mellett döntöttem. Fő területem az ausztriai tömegrendezvények munkaerőigényének kielégítése. Főleg a hang- ,a videó- , a fénytechnika, a díszlet, és az egyéb kellékek felépítésére lebontására biztosítok személyzetet,de gyakran segédkezem konyhai kisegítő,felszolgáló, biztonsági őr, szakács, sofőr és ruhatáros pozíciók betöltésében is.Egy partnerrel már a kezdetek óta együtt dolgozom.Az évek alatt azonban több új munkakapcsolatot is sikerült kiépítenem. Mikor kapacitásom engedi a rendezvényes alkalmi munkák mellett többkekközt a gasztronómiában, a szállodaiparban és az  építőiparban is tudok munkát ajánlani, a hosszabb távon német nyelvterületen elhelyezkedni vagyóknak.A szélesebb álláskínálat érdekében más cégek lehetőségei is meghirdetésre kerülnek az oldalon.
A felvételhez minden esetben rendkívül fontosak a megfelelő dokumentumok.Az évek alatt kitapasztaltam, hogy főállású munkalehetőségeknél milyen pályázati anyagok vezetnek a sikerhez és melyeket követ általában visszautasítás.Részletesen megismerkedtem a formai és tartalmi követelményekkel, a kiválasztás és a beléptetés folyamatával és az adatvédelmi irányelvekkel.Tudom mik azok a tulajdonságok, tapasztalatok, képességek amiket érdemes kihangsúlyozni, hogy mi az ami valóban előbbre sorolja a jelentkezőt.
Ez esetleges nyelvi problémák leküzdésében, a hivatalos, vagy akár személyes ügyek lebonyolításában tolmácsként és fordítóként tudok közreműködni.A német nyelvvel már fiatalon kapcsolatba kerültem. Vas megye egy svábok által alapított településén nőttem fel. Az idősek gyakran az utcán is a németnek egy dialektusában beszéltek. Emellett már általános iskolában elkezdtem németet tanulni. Ez, valamint az a rengeteg műsor amit gyerekként németül néztem eredményezte, hogy már nagyon fiatalon, jóval az általános iskola befejezése előtt középfokú nyelvvizsgával büszkélkedhettem, amit 90% százalék feletti eredménnyel abszolváltam.Első tolmács megbízásom szintén  20-as éveim elejére tehető.Mikor időm engedte utána is szívesen vállaltam ilyen feladatokat.Volt lehetőségem  magányszemélyek mellett, ausztriai, svájci és németországi érdekeltségekkel rendelkező cégek mindennapjaiba belefolyni. Nyelvtudásom folyamatosan fejlesztem, hogy a lehető legmagasabb szinten kommunikáljak szóban és írásban is. Ennek köszönhetően sikeresen letettem a „C1” -es szintű vizsgát és az Eötvös Loránd Tudományegyetemen általános összekötő tolmács képesítés is szereztem.
Céges ügyfelek ebből a tudásból és a saját vállalkozásom építése közben szerzett tapasztalatokból is profitálhatnak.

Mai napig Vas megyében élek, irodám Szombathelyen található.Szabadidőmben előszeretettel sportolok. A kosárlabda mellett az erőnléti edzések jelentik számomra a kikapcsolódást.

Szívesen segítek tudásommal és kapcsolati rendszeremmel Önnek is.

Forduljon hozzám bizalommal.

Dokumentumok / Dokumente

Rólam mondták

Vélemények

“Nekem és kollégáimnak Kornél segített munkát találni Ausztriában. Közben sem hagyott magunkra minket, folyamatosan segített bennünket, beleértve a nyelvi nehézségeket is . A mai napig jó kapcsolatot ápolunk, mindenkinek javasolni tudom.”

M. Jenő

“Kornél korrekt, empatikus közvetítő, megbízható és becsületes, olyan akire lehet számítani. Sokrétű a repertoárja a munkáiban, bárki kedvére válogathat, kipróbálhatja magát több területen. A munkákkal kapcsolatban nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a kellő információk eljussanak az emberekhez. Precíz és pontos.”

Sz. Antal

“Hét éven keresztül dolgoztam Kornélon keresztül. Mindig gördülékenyen és jól tudtunk együttműködni. Nagyon korán felismerte vezetői képességeim, melyeket éveken keresztül kamatoztathattam, gyakorolhattam és fejleszthettem. Ezt a tapasztalatot és tudást a jelenlegi munkahelyemen is jól tudom hasznosítani. Hivatalos ügyekben, a kiváló német nyelvtudásával, tolmácsként is gyorsan a segítségemre volt, ha a helyzet épp úgy kívánta.”

B. Dániel

“Főállásban Ausztriában dolgoztam 2021-es évben. Kornéllal korábbról van ismeretség az ausztriai alkalmi munkák miatt, amit szervezni szokott. Pontosan és precízen megad mindig minden szükséges információt. (Indulási hely, idő, munkafeladat, pihenő idő, bérezés) Egy rossz szavam nem lehetett rá sosem. A megbeszélt összeg a megbeszélt időben ki lett fizetve mindig. Hozzá fordultam segítségül az adóbevallással kapcsolatban, amiben nagyon szívesen segített. Az egész folyamatban kompetens tanácsokkal látott el, a NAV tól szükséges dokumentumokon át, a kitöltésen keresztül egészen a benyújtásig. Majd a később felmerülő problémák megoldásában is. Nagyon segítőkész és korrekt ember. Ha munkáról van szó nem kertel, nem hiteget senkit sem. Bátran tudom ajánlani, mindenki forduljon hozzá nyugodt szívvel. ”

T.Áron